FORSIDE ARBEJDSOMRÅDER REFERENCER OM FIRMAET JOB KONTAKTOVERSIGT


OM FIRMAET


Historie
Organisation og medarbejdere
I 1968 startede Jens-Peter Madsen som selvstændig rådgivende ingeniør. Mere end 40 års historie danner grundlaget for de ydelser, vi i dag tilbyder kunderne.Jens-Peter Madsen ApS Rådgivende Ingeniører har gennem årene løst mange spændende opgaver for både private og offentlige bygherre i ind- og udland inden for projektering, fagtilsyn, byggeledelse og bygherrerådgivning.

Firmaet har stor ekspertise inden for bærende konstruktioner med blandt andet to anerkendte statikere, der ud over firmaets egne opgaver også arbejder som anerkendte statikere på eksterne projekter.

På installationsområdet har vi bred erfaring i projektering af bolig-, institutions-, erhvervs- og kontorbyggeri. Vi udfører indeklimasimulering ved brug af programmet BSim, og vi rådgiver inden for blandt andet energioptimering, lavenergibyggeri, intelligent styring mv. Endvidere udfører firmaet energimærkninger i henhold til energimærkningsordningen EMO.

Firmaet udfører også bygherrerådgivning i forbindelse med opførelse, køb og drift af ejendomme. I den forbindelse udfører vi blandt andet Teknisk Due Diligence samt tilstandsrapporter.

Jens-Peter Madsen ApSRådgivende IngeniørerEgedal Centret 953660 StenløseTelefon 47 17 02 44